Betaling

Hos oss kan du velge mellom to trygge og sikre betalingsmetoder.

Kortbetaling Benytter man kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpssummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

Vipps Velger du Vipps ved betaling reserveres kjøpssummen av bestilling i Vipps.

Må jeg oppgi mitt personnummer i kassen?
Ved betaling med VISA eller kredittkort trenger du ikke oppgi personnummer.

Har ordren min gått gjennom?
Ordrebekreftelse sendes på epost til deg så snart ordren har gått gjennom. Om du har registrert feil epostadresse eller ikke mottar e-post kan du kontakte kundeservice på telefon, chat eller mail.

Kjøpet gikk ikke gjennom, men det har blitt gjort en reservasjon likevel?
Ved teknisk feil kan det skje en reservering på din bankkonto selv om ordren ikke har gått gjennom. Beløpet er a ikke trukket, kun reservert, og det frigis igjen i løpet av få dager.

Rabattkoder

Hvor fyller jeg inn rabattkode?
Du legger inn rabattkode i handlekurven før du kommer til kassen. Der finner du et felt til rabattkode hvor det står "legg til rabattkode". Der skriver du inn koden du har og trykker på "aktiver". Da vil koden aktiveres på ditt kjøp. Dette må gjøres før du trykker deg videre til kassen for å fullføre kjøpet ditt.

Har dere noen rabattkoder jeg kan få?
Aktuelle rabattkoder annonseres på sosiale medier som Facebook, Instagram, og Snapchat. Det sendes også ut på mail, så vi anbefaler å melde deg på vårt nyhetsbrev for å alltid få de beste tilbudene og rabattene først.